Arkadaslar benim vizem Agustosun 20sinde bitiyor tam olarak nezaman basvurmam lazim? 28 gun once denildiginde haftasonlari dahil mi yoksa degilmi?
Eger dahil ise 23 temmuzda basvurmam lazim eger degil ise 13 temmuz da basvurmam lazim sizce hangisi dogrudur? Tesekkurler
Süresiz Oturum Başvurusu (ILR-O) (ILR-M) Indefinite Leave to Remain - Başvuruları Buraya (SET-M) (SET-O)
-
- Araştırmacı
- Vize Durumu: Var
- Vize Türü:
- Vize Statüsü: -
- Ruh Hali: Belirtilmedi
- Burcu: Kova
Re: Süresiz Oturum Başvurusu (ILR-O) (ILR-M) Indefinite Leave to Remain - Başvuruları Buraya (SET-M) (SET-O)
Haftasını diye birsey yok, sadece 23 gün haftasonu hafta içi dahil, yani 23 temmuz tarihi doğrudur.
-
- Araştırmacı
- Vize Türü: Spouse Visa
- Vize Statüsü: Vizesini Aldı
- Ruh Hali: Mutlu
- Burcu: Koç
Re: Süresiz Oturum Başvurusu (ILR-O) (ILR-M) Indefinite Leave to Remain - Başvuruları Buraya (SET-M) (SET-O)
Merhaba arkadaşlar
Uzun zaman oldu siteye girmeyeli .ILR değişen birşey yok heralde.
Uzun zaman oldu siteye girmeyeli .ILR değişen birşey yok heralde.
-
- Acemi
- Vize Durumu: Henüz Yok
- Vize Türü: Settlement Visa
- Vize Statüsü: Sonuçlanmasını Bekliyor
- Ruh Hali: Sessiz
- Burcu: Başak
Merhaba benim suresiz oturum icin basvurdugum ve 2 yil suresi olan kartin suresi doldu.
Ayni surecte Turkiye’ye gittim ve durumumu aciklayip gecici vize alarak Uk’e geri geldim.
Geldikten sonra 8 ay gecti ve hala basvurmadim. Home office bana her hangi bir ceza verir mi? Basina boyle bisey gelen var mi ve nasil bir yol izleyebilirim.
Ayni surecte Turkiye’ye gittim ve durumumu aciklayip gecici vize alarak Uk’e geri geldim.
Geldikten sonra 8 ay gecti ve hala basvurmadim. Home office bana her hangi bir ceza verir mi? Basina boyle bisey gelen var mi ve nasil bir yol izleyebilirim.
-
- Yeni Üye
- Vize Durumu: Henüz Yok
- Vize Türü:
- Vize Statüsü: -
- Burcu: Yay
merhaba herkese, ILR basvurusu icin avukat/danisman kullanmak istiyoruz. 3 kisilik aile icin (1 cocuk dahil), acaba ne kadar avukatlik/danismanlik ucreti ayirmak gerekiyor. hic bilginiz/tecrubeniz var mi? cok tesekkurler (ankara antlasmasi)
-
- Yeni Üye
- Vize Türü: self employed
- Vize Statüsü: Vizesini Aldı
- Burcu: -
Herkese merhaba. 5 mayıs'da parmak izi verip süresize başvurdum. 2 ay geçti aradan, sizce sonucum ne zaman gelir ?
İyi günler.
İyi günler.