Merhaba,
Yakın zamanda Londra'ya dil okuluna geliyorum ve çalışma iznim olmayacak, 2 ay sonra da Ankara Anlaşmasına başvuracağım, Londra'ya gelir gelmez iş bulmam gerekecek çünkü param çok kısıtlı, akabindeki Ankara anlaşması vizesi için masrafları bile karşılayamayacak kadar düşük bir bütçem var.
En azından bu sürece kadar iş bulma olasılığı nedir Londra'da? Nerelerden iş bakmamı önerirsiniz? Başlangıçta birkaç ay çalışabileceğim yerler olabilir önemli olan geçimimi sağlayabilmem, Teşekkürler
Dil Okulu Vizesiyle Çalışmak?
-
- Hareketli
- Vize Durumu: Var
- Vize Türü:
- Vize Statüsü: -
- Ruh Hali: Belirtilmedi
- Burcu: Terazi
Re: Dil Okulu Vizesiyle Çalışmak?
biraz daha para biriktirip gelmeni öneririm.. kaçak çalışmak, iş bulmak kolay değil, kaldı ki ankara antlaşması yaptığında da sadece kendi işini yapabileceksin, herhangi bir şirket seni işçi olarak çalıştıramayacak. umarım kendi yaptığın iş kazançlı bir iştir.. zor bir karar umarım başarabilirsin.
facebook gruplarına bir bak derim, orda kalacak yer veren de veren türk restorantları ilan atıyor arada. hepsi genelde çalışma vizesi olan kişileri arıyor ama belki şansın yaver gider birilerini bulabilirsin.. bulduğun takdirde de her anlamda sömürülmeye kendini hazırla deri, çok kötü hikayeler duydum ben açıkçası..
facebook gruplarına bir bak derim, orda kalacak yer veren de veren türk restorantları ilan atıyor arada. hepsi genelde çalışma vizesi olan kişileri arıyor ama belki şansın yaver gider birilerini bulabilirsin.. bulduğun takdirde de her anlamda sömürülmeye kendini hazırla deri, çok kötü hikayeler duydum ben açıkçası..
-
- Acemi
- Vize Durumu: Henüz Yok
- Vize Türü:
- Vize Statüsü: -
- Ruh Hali: Belirtilmedi
- Burcu: Terazi
Re: Dil Okulu Vizesiyle Çalışmak?
yenigocmen yazdı:biraz daha para biriktirip gelmeni öneririm.. kaçak çalışmak, iş bulmak kolay değil, kaldı ki ankara antlaşması yaptığında da sadece kendi işini yapabileceksin, herhangi bir şirket seni işçi olarak çalıştıramayacak. umarım kendi yaptığın iş kazançlı bir iştir.. zor bir karar umarım başarabilirsin.
Söylediklerin gayet anlaşılır ama bir var ki Türkiye'de çalışıp para biriktirmek çok zor, Londra'da birkaç ay yaşamak için Türkiye'de çalışıp para biriktirmek en birkaç yıl gerektirir eğer Doktor, Müh. falan değilsek, kaldı ki tüm uğraşlarıma karşın iş bulamıyorum, Londra'ya yerleşmek istememin sebebi de bu açıkcası
Herhangi bir iş planım yada iş modelim henüz yok, fikrin varsa çok iyi olur