Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 22 Ağu 2019 11:43

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 24 Mar 2019 11:04 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 24 Mar 2019 10:46
Mesajlar: 1
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Uk
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Cinsiyet: E ♂
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: Başak
Merahaba arkadaşlar 13.3.2019 vatandaslik başvurusu yaptım yeni sistem ve on-line formu doldurup yolladim. Sorum şu?08.11.2011 uk geldim sponsor vizem vardi .13.10.2013 sürekli oturumu aldim.2016 esimle ayrı yaşamaya karar verdik 1 tane kızımız var haftada 3 gün benimle yasiyor. 1 ay önce boşanma davası açtım ikimizde hemfikiriz bu konuda 13.03 2019 başvurumda kendi adıma başvurdum yasal olarak hala evliyim isurekli oturumdan 5 yıl sonra ise be doğru mu yaptım vatandaslik için ?tesekurler


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye