Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bir ingiliz vatandaşıyla bağları olan kişilerin başvurduğu vize türleridir. Ayrıca further leave to remain (FLR-M) ve indefinite leave to remain (ILR-M) başvuruları buraya
ege yazdı:Applying to settle in the UK
You can use a B1 level qualification that’s run out if both of the following are true:
it’s on the current list of recognised tests
it was accepted for another UK immigration application, for example when you got permission to enter
Yani home office belirledigi yerden almis iseniz kulanabilirsiniz.
Diyor burda.
Sorun olcagini dusunmuyorum.
Evet sorum olmayacak gibi görünüyor hocam. Sertifikayı aldığım kurum listede geçerli.
Cevabınız ve yardımınız için teşekkürler.
Online formu doldurduktan sonra odeme icin acilan sayfada sadece standart basvuru geliyor. Home Office sayfasinda hizli basvuru yapilacak vize turleri arasinda ILR - yok.
Telefon ile de teyidini aldim. Covid nedeniyle su an acik degilmis. https://www.gov.uk/faster-decision-visa ... ide-the-uk
Basvurularin aciklanma sureleri acisindan son zamanlarda vizelerini alanlarin ne zaman basvurduklari ve ne zaman aldiklarina yonelik post hazirlasak cok iyi olur aslinda, o kisim tamamen bir kaos ve bilinmezlik cunku
Gov uk sitesinde "Applicants can submit a settlement application up to 28 days before they would
reach the end of the specified period." diye aciklanmis ama 'specified period' denilen ne emin degilim?
merhabalar,
Covitten dolayi 2. uzatmalar daha ileri tarihe verildi. Uzun uzun arastirdim sitede bir guncelleme yok.
Bilgi sahibi olanlar veya admin bilgi guncellemesi yapilabilir mi?
5 yil sonunda basvurular nasil oluyor simdi. 60 ayin doldugu zamanla, Brp karttaki tarih arasinda artik cok daha fazla fark var. Tam olarak hangisi baz aliniyor. Tecrubesi olan suraya bir bilgi biraksa herkes icin bir faydasi olur.