Bize Buradan Ulaşabilirsiniz : admin@ingiltereforumu.com

Facebook İletişim : www.facebook.com/ingiltereforumu



Zaman: 21 Tem 2019 00:22

Tüm zamanlar UTC


.


Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
Okunmamış mesajGönderilme zamanı: 17 Oca 2019 17:14 
Çevrimdışı
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Kayıt: 30 Tem 2018 08:40
Mesajlar: 2
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
Şehir: Londra
Vize Durumu: Var
Vize Türü:
Vize Statüsü: -
Ruh Hali: Belirtilmedi
Burcu: -
Merhaba herkese,

2017’de İngiltere’ye Tier 2 ICT ile geldim ve 2018’de Turkish Worker Visa’ya geçiş yaptım. Aynı şirket ile çalışıyorum ama şirketteki bazı hoşnutsuzluklardan dolayı Ankara Anlaşması ile kendi şirketimi kurmayı değerlendirmeye başladım. Turkish Worker Visa’da başka bi vize türüne geçerken 12 ay cooling off period ile UK dışında bulunmak gerekiyor. Bu durum Ankara-Self Employed Visa’ya geçiş için de geçerli mi?

Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkürler.


Başa Dön
 Profil  
Alıntı ile cevapla  
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderebilirsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye